Соопштенија

Потпишана декларација за формирање на НКСЗ

Posted by:

Во рамките на активностите за формирање на НКСЗ во Република Македонија, Здружението Институт за развој на заедницата, Федерација на фармерите на РМ и Мрежа за рурален развој на РМ потпишаа декларација за формирање на Национален комитет.

Прочитај повеќе

0