Соопштенија

Истражување за состојбите на семејно земјоделство во Република Македонија

Posted by:

Во текот на Март и Април 2017 година, партнерите во проектот ќе спроведат истражување за состојбите семејно земјоделство во Република Македонија…

Прочитај повеќе

0