Соопштенија

Потпишан меморандум за соработка за формирање на Нaционален комитет за семeјно земјоделство

Posted by:

Претставниците на Здружение Институт за Развој на Заедницата (ИРЗ) – Тетово, Мрежа за Рурален Развој на Република Македонија и Федерација на Фармерите на Република Македонија….

Прочитај повеќе

 

0