Соопштенија

Работилница за дефинирање на внатрешна структура

Posted by:

Платформата за формирање на Национален комитет за семејно земјоделство (НКСЗ) на Република Македонија, од 14 до 16 март 2017 година ја…

Прочитај повеќе

0