Соопштенија

Собрание на Национален комитет за семејно земјоделство

Posted by:

На 29 Јуни 2017 година со почеток во 10 часот во просториите на факултетот за земјоделски науки и храна ќе се одржи првото Собрание на Националниот Комитет за Семејно Земјоделство.

Прочитај повеќе

 

0