Соопштенија

Членство во НКСЗ

Posted by:

Националниот комитет за семејно земјоделство е отворен за соработка со сите заинтересирани страни кои што би можеле да помогнат во развојот на семејните земјоделски стопанства.

Доколку сакате да се зачлените во НКСЗ ве молиме пополнете го следниот формулар

Зачлени се

0